Tillfälligt ändrade öppettider för Kontaktcenter i stadshuset

Under tre veckor får Kontaktcenter i Eslövs stadshus tillfälligt ändrade öppettider. Det beror på den pågående renoveringen av stadshusets foajé. Från och med vecka tolv, som startar den 20 mars, blir öppettiderna som vanligt igen.

Nu fräschar vi upp stadshusets foajé.

Vi håller just nu på att bygga om stadshusfoajén. Anledningen är att socialtjänsten över 18 år, samt ekonomi och försörjningsstöd som nu har sina lokaler på Åkermans väg, snart flyttar in till stadshuset.

Så blir de tillfälliga öppettiderna

Nu ska även Kontaktscenters nuvarande lokaler byggas om. För att underlätta ombyggnaden får Kontaktcenter nya tillfälliga öppettider, från och med 27 februari, till och med 20 mars:

öppet måndag till fredag klockan 8.00–16.30
stängt klockan 9.30–10.00 och 12.00–12.45.

Under den perioden flyttar Kontaktcenters personal till tillfälliga lokaler. Därefter blir öppettiderna som vanligt igen.

Foajén fräschas upp och får lekhörna

Ombyggnaden drog igång vecka fyra med rivningen av stadshusets gamla datorsal och delar av IT-avdelningen. Nu bygger vi tio nya samtalsrum.

Näst på tur är plattorna i innertaket vi ska byta ut för att dra ny el. Väggarna ska spacklas och målas om innan bilder från hela kommunen hängs upp. Foajén får även en lekhörna till barnen som besöker stadshuset.

Ombyggnaden kommer att pågå under våren. Under tiden som bygget pågår kan besökare stundtals uppleva stadshuset som högljutt och stökigt.

Denna sida Tillfälligt ändrade öppettider för Kontaktcenter i stadshuset publicerades först på Eslövs kommun.