Ny Medlem?

Vad kan du göra? Vad vill du göra? Vad förväntar vi oss av dig och vad kan du förvänta dig av oss?

Vi vet inte om du har för avsikt att bli aktiv inom föreningen, siktar på något politiskt förtroende inom något år, eller rentav satsar fullt ut för att styra Sverige efter nästa Riksdagsval. Det viktiga är att du får rätt information, att du sätter dig in i vad det kan innebära att ha ett förtroendeuppdrag och vilka verktyg vi kan erbjuda för att hjälpa dig på vägen till ett engagemang som passar din livssituation och som ger dig kunskap om oss.

  1. Logga in på https://moderaterna.membersite.se/home/myprofile (kräver BankID) och se över den information som Moderaterna har om ditt medlemsskap samt kontaktuppgifter. Det är de uppgifterna vi sedan använder för kontakt från oss till dig.
  2. På samma sida kan du även gå in på Web Akademin och genomföra ett antal Video- och Info sessioner samt, om du vill, göra några enkla kunskapstest som bygger på den informationen.
  3. Ta kontakt med din lokala förenings medlemsanvarige person, prata igenom ditt engagemang och förväntningar. Ställ frågor.
  4. MUF! Kom ihåg att ni är även medlemmar i respektive lokal förening.

Kom ihåg att ni kan alltid fråga andra medlemmar om ni träffas, kontakta medlemsansvarig, se på Styrelsesidan vem det är, eller ordföranden.

Vi köper in material som vi använder till kampanj men normalt får du bekosta kläder med moderat inspiration via Webshopen själv.