Nyhet från Eslöv's Kommun

Eslövs pridetåg fick fin utmärkelse av LundaPride

  

Eslövs pridekommitté på daglig verksamhet hyllas av LundaPride och har tilldelats utmärkelsen Årets hjältar. Daglig verksamhet i Eslöv prisas för sitt initiativ att arrangera pridetåg för funktionsvarierade.

Eslövs pridekommitté fick ta emot utmärkelsen i samband med LundaPrides invigningsfest på Grand hotell i Lund.

Hanna Liljegren,Julia Andersson, artisten Adriana och Nicklas Gräntz
med diplom och blommor i samband med prisutdelningen
på Grand Hotell i Lund.

All kärlek är bra kärlek

– Vi fick ett fint diplom från en fin förening som jobbar för allas lika värde. Vi är stolta över utmärkelsen. Det är viktigt att jobba med allas lika värde. För all kärlek är bra kärlek, säger Hanna Liljegren och Lisa Kibona.

Priset delades ut under festliga former på LundaPrides första dag i onsdags. Invigningsfesten blev extra festlig med uppträden, mat och dryck då LundaPride i år firar tioårsjubileum.

Så här låter motiveringen till att daglig verksamhet i Eslöv tilldelas utmärkelsen Årets hjältar:

LundaPride är så imponerade av Paradkommittén på Daglig Verksamhet i Eslöv! Ni har startat och drivit den första priden för och med personer med intellektuella funktionsvariationer i Sverige och för ert engagemang förtjänar ni verkligen att prisas! Tack för att ni kämpar för allas lika rättigheter. Ni är så viktiga och har gjort ett fantastiskt arbete!

Årets hjältar med sitt fina fiplom: Anna Svendsen, Andreas Gustafsson, Lisa Kibona, Julia Andersson, Emilia Westlund, Hanna Liljegren, Camilla Månsson Dahlström och Nicklas Gräntz.

Daglig verksamhet promenerade för allas lika värde

Daglig verksamhets regnbågsmatta pryder domkyrkan under LundaPride 

Daglig verksamhet i Eslövs kommun

Denna sida Eslövs pridetåg fick fin utmärkelse av LundaPride publicerades först på Eslövs kommun.

 Nyheter – Eslövs kommun